WELKOM


Het ministerie van Toerisme en het Malta Verkeersbureau kondigen met veel plezier aan dat de voorbereidingen voor de 23e editie van het Malta Internationaal Koren Festival in volle gang zijn. Het Festival vindt van 2 – 5 november 2017 plaats op het mediterrane eiland Malta.

Het festival is tegenwoordig een belangrijk onderdeel op de muzikale kalender van Malta, waar door de liefhebbers van dit genre altijd weer naar wordt uitgekeken. In de laatste edities van het Festival ruim 800 koorleden op Malta waren uit landen als Groot-Brittannië, Rusland, Italië, Polen, Spanje en China.

De koren kunnen op verschillende manieren deelnemen aan het festival; er zijn programma’s met en zonder wedstrijd element. Het festival duurt 4 dagen en biedt de koren een gevarieerd programma verspreid over diverse locaties. Een ander belangrijk aspect van het het festival is de uitwisseling van muzikale kennis in de vorm van workshops en master classes.

Het programma is zodanig ingedeeld dat er voldoende tijd is voor het genieten van Malta’s unieke cultuur, geschiedenis, zon en zee. De temperatuur in november is nog aangenaam genoeg om een dagje op het strand door te brengen en een duik te nemen in het helder blauwe water.

Voor meer informatie over deelname, neem dan contact op met administrator@maltachoirfest.com